Ääääää, hajoon tänne näihin hyttysiin :D! Mun jalat on niin syöty että apua x.x. Tää on ihan kamalaa :D. Ei Kiinaan kesällä... huono idea :D liian kuuma ja ihan liikaa hyttysiä! Ja myös kaskaista lähtee ihan jumalaton meteli :D!!!

Mutta siis Kuala Lumpurista en ikinä kerenny päivittää mitään, enkä kyllä päivitä nytkään koska siitä on jo aikaa ku olin siellä :p. En myöskään pahemmin jaksa kirjotella Honkkarin vikoista päivistä koska no... en jaksa :D. Mutta siis KL oli kiva, Petronasin tornit oli aika cool, safka oli hyvää, shoppailtavaa riitti ja hostellikin oli ihan hyvä :D. Haittapuolia kaduilla viipottavat jumalattoman kokoset torakat ja rotat <.<. Ja se, et roskia on aikalailla jokapaikassa ja siel haisee pahemmin ku Honkkarissa <.<. Honkkarissa vikoina päivinä pakkailin ja hoitelin asioita kuntoon ja lähettelin kamoja kotiin :D. Käytiin myös Lindan ja Mirvan kanssa Ozonessa, joka on baari 118 kerroksessa :D! Se oli varsin cool mut kallis :D. Maisemat oli loistavat koska yö oli ihan sika kirkas, ei mitään pilviä tai leijailevaa töhnää missään ^^. Ja sit joku random pariskunta tarjos meille drinkit kun sillä miehellä oli synttärit ja Linda oli jotenkin päätyny juttelee sen vaimon kanssa sillä välin ku minä ja Mirva oltiin räpsimässä kuvia :D. Ne oli jotain rikkaita kakkiaisia... mies oli Lontoosta ja pyöritti jotain kiinteistöjuttua ja totes meidän opiskelijabudjetista että sillä ei oo budjettia lainkaan... :D. Ja sit viel saatiin kolmannet drinkit / shotit talon puolesta :D! 

Ja niistä kuvista... tänne ei onnaa lataaminen ainakaan tällähetkellä, mutta sen sijaan http://www.flickr.com/photos/blueberry-yeah/ Flicku antaa ladata kuvia sinne (aina välillä :D) eli sinne en nyt saa mitenkään miljoonaa kuvaa mutta joitain kuitenkin :D. Yritän päivitellä sitä aina kun ehdin, eli käykää tutkailemassa sitä ^^. Yritän kans laittaa sinne Malesia / tai ainakin KL kuvia viel jossain välissä :3