Tää taitaa olla tän blogin vika kirjotus... sit tää vois olla niinku virallisesti kuollu ja kuopattu... :'D Vähän on ollu onnetonta tää blogin kirjottaminen, mutkun tääl on ollu ihan sikana kaikkee tekemistä enkä vaan oo ehtiny kirjotella tätä :D. Kolme päivää enää jäljellä tääl ja sit kotia kohti. Tavallaan aika tylsää, mut tavallaan ihan kivaa, koska tosiaan hajoilen aika pahasti näihin paikallisiin :D. Kolmesta päivästä kahelle on luvattu kaatosadetta... :/ En nyt siis ihan tiedä mitä tekisin kun tääl ei ulkona hirveesti viitti sateella olla kun kadut tulvii :'D Mut huvipuistossa ajattelin käydä sit sillon kun ei sada (koska Happy Valley vaikuttaa aika hyvältä) :D!

Xianista Shanghaihin matka toi tosiaan Pekingin kautta :D. Peking oli kiva :3. Tosiaan yhtä saasteinen kun Xian, mut en sanois et pahempi. Kaus ei kyl nähny ollenkaan kun oli ihan töhnänen ilma! Xianin viisumisotkun takia Pekingissä oli vaan se kolme päivää, mut ihan hyvin se aika riitti. Muuri tuli käytyä (oli ihan sika kivaa :D! Mitään ei nähny kyl ku oli ihan sumusta, mut ei se mitään :D. Alas sai tulla kesäkelkkarataa :D!) ja Kiellettykaupunki sekä Kesäpalatsi (onkohan se samalla nimellä suomeks ku enkuks :D?). Olihan noi kaks viimeks mainittuja tosi hienoja mut... ei mitään wau elämyksiä :D. Meinaan oikeesti et odotin jotain isompaa ja hienompaa :D! Saatto toki johtua siitäkin et sää oli ihan kökkönen ja Kielletyssäkaupungissa ihan sikana porukkaa :p. Hyvin jäi aikaa kans shoppailla ja kierrellä temppeleitä ja puistojakin Pekingissä ^^. Hengasin lähinnä kahen jenkin kaa jotka tapasin ekana päivänä siellä muurilla :3. Pekingissä oli myös ihan loistava baarimesta! Järvi keskellä ja ympärillä ainakin yli sata baaria ja ravintolaa :D! Söin kans käärmettä torilla ja toinen jenkeistä skorppiooneja :D!

Pekingistä lentokone toi tänne Shanghaihin. China Southern oli kyl ihan huippu lentoyhtiö :D! Lento oli ehkä joku vähän yli tunnin ja silti kiikutettiin safkaa ja penkit oli paljon paremmat kun jollain Finskillä (safka myös...!)! Plus et tää oli viel halpa :3. Shanghai on ku Hong Kong, tykkään tästä paikasta ehkä eniten :D! Ja pitkästä aikaa taivas on täysin sininen eikä harmaa (niinkun kaikkialla muualla kiinassa)!!! Oon vaan hengaillu ympäri Shanghaita ja shoppaillu ja katellu maisemia :D. Kävin myös Suzhoussa ja Tonglissa jotka on vanhoja kanaalien varsille levittyviä kaupunkeja täs lähellä. Tonglin vanhakaupunki oli vähän kun Venetsia mut matala (eikä haissu :'D) :3.