Mä en ees osaa käyttää tätä XD Saatikaan jaksa panostaa tohon taustaan, anteeks :D. Ehkä joskus sit tylsänä ja myrskysenä yönä ja jollain muulla hiirellä kun läppärin... <.< menee hermo tähän :D. Mutta siis bloggeri tosiaan kuoli tai siis tapettiin, eli päivittelen tänne nyt sitten... :D En oo varma osaanko laittaa tähän kuviakaan... oh well, ehkä tää tästä :'D.

Katon kiinan kielisiä uutisia isolta screeniltä Shenzhenin Queen's Spa.ssa ^^. Kuala Lumpurista ja Honkkarin lopusta en nyt tähän väliin jaksa päivittää, sen sijaan voisin vähän päivitellä täältä :D. Tarkotus oli lähtee Honkkarista tänne ihmisten aikoihin, mut sit piti juosta miljoonaan paikkaan ja postissakin meni ikuisuus ku lähetin kamaa kotiin, niin sitte pääsin lähtee vast joskus kaheksan maissa XD. No, onneks tänne huitas hujauksessa junalla ja raja-asemalta sai taksin tänne kylpylään ^^. Tää on oikeesti ihan sen rajan vieressä mutku olin ihan täysin poikki enkä jaksanu enää rahaa kamoja senttiäkään niin otin taksin XD. Sit täällä mulle läppästiin ranneke käteen ja käskettiin mennä suihkuun ja saunaan ja sit hierontaan :D. Vähänkö oli ihanaa olla kunnon (!) saunassa piiiitkästä aikaa <3! Siis ihan huippu sauna, kiukaallekin sai heittää vettä ilman että varoteltiin siitä että se menee rikki muka jos se kastuu :D. Tääl on kans iiiiiso uima-allas osasto, mut en ehtiny sinne viel, koska saunan jälkeen palloilin tänne yleisiin hengailutiloihin (ei tarvii kantaa kamaa mukana, rannekkeella maksetaan ja kaikki hengaa samanlaisissa sairaalavaatteissa (no niiltä nää näyttää XD mut ihan mukavat releet :D). Sit katoin leffaa ja söin ja retkotin jalkahieronnassa :3. Nyt on niin muussatut jalkapohjat että <3 :D. Huomenna vois palloilla uimaan ja kunnon kokovartalo hierontaan koska ne on niin halpoja tääl ^^! 

Muuten mulla ei oo Shenzhenistä vielä mitään sanottavaa mut tää kylpylä on kyl ihan huippu! Ai niin, ja tääl saa siis olla yötä kans :D!

Kokeilen viel heittää tähän jonkun kuvan... katotaan onnistunko... :D

No ei tuu kesää, nettipalkit on muka täynnä mut silti tää on niin hidas etten kyl todellakaan jaksa venaa ees yhen kuvan latautumista... x.x. Mun kuville taitaa käydä Picasat, mutta ainakin saan teidät pidettyä ajantasalla :D. Ilmottelen tänne sit kun keksin mihin saan kuvani :D!